Julpirr!

Kom hem för en stund sen, plockade ur diskmaskinen och gjorde rent i badrummet. Nu har jag tagit mig en lussebulle och ett glas mjölk i snöstormen som jag faktiskt åkte i påvägen hem. Det gjorde mig riktigt sugen på julfika! Sitter även och tänker på vad jag ska göra ikväll, är taggad på nåt men det finns ju aldrig nåt att göra här i Bålsta, och då är ju alternativet jakan, vilket är bra men ändå lite lamt eller stan som är awsm men har en dryg hemväg. Så hm, vad ska jag göra? Ska jag kanske bara glo på Idol finalen? jag som inte ens följt idol ?
Jadu, det återstår väl att se. Nu är jag frymt hungrig på mat, väntar på att pappsen ska komma hem med mat. Det blev hämtmat idag, hihi. Men det är fredag och slutet på detta år, så det gör ingee! Snart är det ett nytt år och nya tag, det ska jag se till!

Köpte en mysig kofta idag, lagom kort i midjan och sen jätte puffig i armarna, superskön! Riktigt söt också, i färgen beige som matchar rätt mycket :) Sen fick jag med mig lite smink, ett vitt baslinne och strumpbyxor:D

Jag vet inte varför, men idag började jag längta så mycket till jul. Nästan lite julpirr i magen!

Nu ska jag fortsätta glo runt lite på fejan och sånt tråkigt, kanske slår på tvn en stund, sen får vi se vad denna fredagskväll har att erbjuda! Tjingeling sålänge!

Pouss Pouss


hejjhejj

sitter och gör ingenting. Mina ägg har precis kokat klart, och hej jag tog en paus och nu är äggen uppätna! haha:D
så nu ska jag slå på tv'n lite och sen sova.. nej jste jag glömde att de är Nobel imorgon, jag måste prova kläder. SKIT! Jag har ingen aning om vilken tröja jag ska ha,byxor är iaf kirrat. Crap, jag måste ju .. illa!
Aaaja, jag fixar imorgon..

nu drar jag , piss out . höhö


POUSS POUSS


tråååk

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska få redovisa. Har haft håltimme sedan ungefär 11 imorse.. och ja, kvar i skolan har vi varit. Har gått fram och tillbaka, skrivit klart uppgifter och lyssnat på musik,filmat lite och haft tråkigt. Så otroligt utråkade är vi allihopa, sitter som säckar och väntar på att klockan ska bli 15.
Efter redovisningen ska jag och Elina åka till jobbet. Hon börjar 16:45 och jag ska dit och hämta mina byxor som jag ska ta hem och tvätta.  Efter det så ska jag hem och plugga på religioninlämningen vi har tills på fredag.. usch jag vet inte om jag orkar. Är helt slut och vi slutar nästa vecka.. helt sick.

Hoppas jag kommer igång idag iaf, jag ska försöka bli klar med en fråga idag och en fråga imorgon för det är allt jag behöver göra. Men det är svårt och riktigt tungt, och det handlar om religionshistoria i Tibet och om Buddhism.
Känns nästan nästan nästan, irriterande över att veta att jag kommer göra den här VG/MVG uppgiften men ändå bara få G+. Men så är det att ha religion i vår skola.. usch. Nu ska jag förbereda lite!

Ikväll kommer jag somna såååå gott.


Im Out!


så jävla pissed!

försöker kolla på tv men kablarna glappar så hela bilden blir cp! Jag står inte uuuuuuuuuuuuuut !!

-

jag är officiellt död!

nu ska jag gå och duscha, sen bara ta det luuuuuuuuuuungt.
Pouss Pouss


Fredag!

Yees, idag är det efterlängtade (?) fredag ! Jo, skönt med fredag men jag vet ju vad som väntar mig imorgon och på söndag . Ska jobba 7-16 både lördag och söndag. Ikväll blir det myskväll :) Ska strax iväg till bäverbyxan och hennes syrra och mumma, och vi ska åka till Ikea och sen ta en fika och prata igenom en del vi missat!
Det ska bli supermysigt :) Behöver det känner jag!
Jag måste ju erkänna att jag varit dålig på update på senare dar, men det blir så när man har fullt upp hela dagarna;D kanske kommer igång snart igen. Men om det skulle bli lite bloggtorka så vet ni att jag har fullt upp och inte hinner skriva, så jag väljer inte bort det. Iaf inte än;) haha

Nu ska jag starta en ljus tvätt sen gå till bussen :) Ha en härlig fredag!

Pouss Pouss


RSS 2.0