ohoj!

jaa silly boy spelas just nu i mina högtalate , vad med ska man säga! Taggar lite inför ikväll , ska jobba 20-02 och jag känner att behöver energin! Så ja ,nu köör vi ! Sitter hemma som ni kanske hajade , lyssnar på musik, snackar skit på msn och ska snart byta om sen kommer Emelie och hämtar mig. (:(:
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det får vi väl se. Men jag har fortfarande inte gått på bio som jag sa.. haha men jag vill vill vill ! Kanske hinner imorgon på dagen? Annars blir det väl nästa vecka.
Ska ju jobba 20-02 imorgon också. Sen söndag jobbar jag 12-17 , så det e nice :)

NU paallar jag inte mer här. Måste byta om , och gå på toa och kissa! hahah


Pussss / Cozy.

Godmorgon världen

eller rättare sagt God kväll världen? Dags nu? Eh ja, fyfan vilken bloggtorka. Haha men vad ska man göra, jag gör ju saker heela tiden så jag hinner inte. Men jag ska försöka bättra mig!
Kom hem från träningen för en stund sen, det gick bra faktiskt och det var så sjukt kul :D jag har saknat det såå mycket, så nu jävlar är det bara att köra:):) Har precis druckit lite té och ska väl sova snart antar jag .. imorgon blir det en PW. Ja, jag skaa!! :D:D Längtar redan nu, och om det finns tid så ska jag se om jag inte kan dra med bäverbyxan på en lunch på valhall. Det är ju så sjukt goda sallader däär , döör. Hoppas hon har tid!

På tal om imorgon, vad hände idag? Jo, det skulle vara en onsdag vars skoldag skulle bestå av en natur-lektion där vi skulle aha redovisning , men så slutade det ju inte tyvärr. Amanda hade feber och jag kunde inte göra det själv, så jag fick sitta snällt och lyssna på alla andra. Efter det drog jag,kimsan och Elina hem till henne och började jobba med UF! Sjuukt kul vi har :):) Erika, vår försäljningschef, kom också en stund efter och vi var hos Elina heela dagen fram till 16:45 då vi tog bussen därifrån. Och jag önskar att jag kunde lagt upp en bildhär nu på vad vi har gjort, åtminstonde ett litet smakprov haha , men min USB kabel vill som vanligt inte finnas i min närhet när jag behöver den. Så nej, det blev inget. Men det kommer, jag måste fixa så ni kan se! Det blir bra skiit!

Fan vad jag är död nu asså, känner att träningsvärken börjar komma också så jag ska stretcha lite till nu , sen blir sängen.

Nightynight
/Cozy.

Hej bloggen

Nu har jag fixat klart allt inför ikväll tror jag. Börjar bli riktigt taggad! Ikväll ska jag ut med några vänner och vi ska dansa ass ! Känner på mig att det kommer bli sjukt kul iaf :) Dock har jag ont i magen fortfarande, men no depp go pepp! Så ikväll ska jag ha roligt.
Jag vaknade rätt sent idag så jag borde ha energi iaf, sen imorgon jobbar jag 13-20:30 . Det är väl inge annat än awesome(?) :D haha , nej men det ska faktiskt bli roligt. Sen efter det undrar jag om man borde snabba sig som fan in till stan eller nåt, kanske Kista och gå på bio. Är så sjukt sugen på att se Avatar, alla går och ser den nu men jag han fan inte haft tid. Så om inte imorgon så blir det nog på måndag :)

Nu sitter jag här med mössan på, redo för att gå ut i kylan när mamma säger att vi ska åka.
Ska hem till Sanna och föra lite, sen smäller det!


Funderar starkt på hur den här kvällen kommer sluta.

/ Cozy.


Tired of all this drama

Broken heart again
Another lesson learned
Better know your friends
Or else you will get burned
Gotta count on me
Cause I can guarantee
That I’ll be fine

Why’d I play the fool
Go through ups and downs
Knowing all the time
You wouldn’t be around
But maybe I liked the stress
Cause I was young and restless
But that was long ago
I don’t wanna cry no more

No more pain, no more pain
No more games
Messin’ with my mind
No more drama in my life
No one’s gonna make me hurt again, no more
No more tears
I’m tired of crying every night
No more fears
I really don’t wanna fight
I don’t ever wanna hurt again

Oh it feels so good
When you let go
Of all the drama in your life
Now you’re free from all the pain
Free from all the games
Free from all the stress
To find your happiness

I don’t know
Only God knows where the story ends for me
But I know where the story begins
It’s up to us to choose
Whether we win or lose
And I choose to win.

 

 

 

 


Back on track!

Ja nu jävlar, nu har det varit jul och nyår och bloggtorka utav helvete! Höstterminen tog nästan mitt liv, och jag har 4 återstående prov att göra nu på fedag. Det är två prov i Ma C och två i religion. Ehm , ja hejja mig.
Jag har funderat mycket på om det här med bloggandet är riktigt min grej, och jag vet inte men just nu känns det bra och skönt att skriva.

Nu är 2009 över, och det känns jävligt bra. Hela året har varit sjukt kasst och helt jävla otroligt. Nu är det 2010 och det väntas så sjukt mycket upptåg och jag har många planer som väntar! Det här året kommer bli mitt år, jag känner verkligen det! Det här året kommer bli ett av de bästa! Jag ska göra så sjukt mycket :D snart är det min Birthday och sen är det studeten nästa! Är så sjuukt taggad och längtar som fan! Det änns helt sjukt att det snart är över. Tiden har gått så himla fort, nu när man tänker tillbaka. Men det känns ändå bra för då vet jag att jag kommer slippa pluggandet på ett bra tag och jag har faktiskt framtidsplaner! Jag vet vad jag vill göra och fan vad jag ska leva livet! :D Singel och galen, massa upptåg och fantastiska vänner som förgyller mina dagar det är allt jag behöver just nu! Och ska jag vara ärlig så känns det så sjukt jävla bra! Riktigt bra

Idag har jag och amanda gjort en hemlighet som kommer avslöjas inom 10dagar :D iih!
Så sjukt taggad och bara tanken gör mig craaaaaaazy glad :D and we like
Hon är hemma hos mig nu , vi har tagit det lugnt idag men imorgon ska vi plugga heeela dagen, hon sitter för övrigt och sover i soffan just nu, haha. Snart snarkar hon nog. :D

Nej men imorgon och varje dag fram till fredag är det rååplugg som gäller, fyfan. Men det ska bli gjort, och det ska bli bra gjort!

nej datan dör snart, batteriet är lååååååååågt! Hejdå


RSS 2.0