träning idag !

jag är så sjukt taggad! Nu köööööööööööööör vi :D
Amanda e hos mig också, fast hon ska stanna hemma och glo tv medans jag tränar haha :) hon ville inte glo :(
hihi nu ska jag packa det sista och sen åka!
Jag är så glad idag!


PUSSPUSS OCH BAMSEKRAM

Hela helgen bara sådär

Ja igår var det midadg och bowling med laget! Skit mysigt och supertrevligt var precis vad vi hade :) Matchen var riktigt bra men resultatet speglade som sagt inte alls resultatet på tavlan. Efter en hel del slag och mosningar på vår målvakt så slutade matchen 2-4 tror jag ( hihi ) . JO men nåt sånt. Stackars Ajlina sk aha en guldstjärna för att hon kämpade på! Och Angelica som hoppade in och tog hennes plats de sista minuterna ! (Y) :)
Kvällen slutade annars bra och jag tog mig hem i regnet trots allt!

Idag har jag jobbat mellan 12-21 , och nu e jag officiellt helt slut.. har inte hunnit plugga på mitt prov heller som jag ska ha imorgon så jag ska skjuta upp det ännu en gång.. jag har faktiskt inget annat val om jag inte vill skriva det men få IG..

Hämtade upp Amanda på hemvägen och nu ligger hon och glor tv medans jag sitter här och försöka hålla uppdateringen någolunda stabil. Snart är mitt gröna té slut också och då blir sängen som gäller, för jag e rätt trött..
Sovmorgon imorgon, skönt ska det bli. Faktiskt sovmorgon rätt så länge framöver iaf som det ser ut nu , när dom lagt om schemat så vi bara har Matte C 15:30 - 16:45 på måndagar ... (!)
Jobbigt att det ligger så sent , men ändå rätt skönt med sovmorgon. Och om man som jag ofta har, rätt mycket att plugga så kan det vara skönt att åka och plugga under dagen och få lite gjort när man faktiskt inte har några lektioner! Ja, det brukar funka när man e frisk iaf.. :)

Nej nu blir för mycket, nu ska jag byta om och sova!
Nattnatt

:)

Fredag igår, och jag gick i skolan sen blev det jobb 16-20. Sen bjöds det på mat hos Amanda så jag for dit en stund, men åkte hem vid 23 tror jag :) Väl hemma så vare sängen som gällde kände jag nästan direkt! Sov gott och vaknade för ungefär 40 min sen .. passa på att skriva nu eftersom jag har massa saker att göra idag!
Jag ska plugga alkemi(!) , duscha och fixa mig, sen ska jag packa lite smått inför ikväll!
Jag ska se vår match som börjar 16:00 och sen åker jag hem till Sophie efter det och fixis lite, sen blire middag med laget och efter det Bowling! Sen hur kvällen slutar vet jag inte.. Det återstår att se :) Men jag ska kicka ass i bowling iaf, eller jag ska försöka med mitt handikappade ben och se till att det inte blir värre ! haha :)

NU måste jag börja! Mer imorgon kanske, jag jobbar 12-21 så efter deet !

POUSS POUSS

oh yes

imorgon är det fredag , känns bra. Ska jobba 16-20 sen blir det hem och ta det lugnt, ska plugga natur! Sen lördag så väntas match, men jag ska inte vara med för att jag är skadad och sen har jag inte tränat alls heller nu när jag varit sjuk och då förtjänar självklart andra platsen eftersom att dom tränat ! men så äre när man e sjukis..
att jag har sträckt insidan av mitt lår känns ju sådär , har gått lindad hela dagen idag och förmodligen hela dagen imorgon också .. bara det försvinner så. För på lördagkväll så är det middag med laget och sen ska vi bowla! Det är något jag älksar att göra, tyvärr så har jag sällan tid för såna roliga saker så det gäller att ta chansen när man kan!
Nu har jag precis skickat in vår inlämning i religion som var en G uppgift, men det är ändå mycket att skriva.. kommer en VG/MVG uppgift också.. den ska jag också göra, oja! ser fram emot det -.-

Jaja , nu är den här klar, då kan jag fokusera bara på naturen nu , ska fan ha VG minst på provet på måndag! Det är ett måste, jag verkligen måste! :P Annars blir jag ledsen. Så jag ska plugga plugga plugga nu och se till att kunna allt om Alkemi och oktaner och allt sånt :P haha , ja hejja jossan! Fast lite intressant äre (A)

Nu ska jag lägga mig och glo lite tv, sen imorgon ska jag upp tidigt och åka med pappsen. Jag ska köra imorgon med :D haha tycker hans bil är sååå bra! ^^ Så jag kör till jakan, sen tar han över när jag droppas i skolan ! Great!
Vi börjar inte för ens 12:40 imorgon men jag ska plugga innan täntke jag , göra lite av det jag missat .. behövs vill jag lova! Så ja ,nu blir tv.. för ovanlighetens skull!

Godnatt bejbs

trötter..

måste komma i säng tidigare det här går inte. Jag dör ju nu av trötthet! Som tur är kör pappa mig idag ..
nu blir det frukost!

Godmorgon!


onsdag!

oh jag hade sovmorgon :D gick upp runt 12, åkte på lite ärenden och kom hem med mat så vi kunde laga Tacos :) Det är ju bara supergott! Sen nu så ska jag försöka göra klart religionen så fort som möjligt sen blir det till att åka till hallen för träning! Ska ta en pw innan också tänkte jag :D iih är så taggad inför ikväll också!
Var så sjukt länge sen, ska försöka att ta det lite lugnt iaf så jag inte blir sjuk igen , men jag ska köööra ändå:)
Imorgon är det torsdag vilket innebär redovisning och inlämning i religion,sen ska jag till jobbet och hämta mina arbetskläder,ta hem och tvätta dom. Sen är tanken att jag och Mulle ska hem till hennes syrra och fika, men nu är jag lite osäker på om jag verkligen kan:/ Måste kolla upp det där.. :S
För övrigt så ser torsdagen lugn ut bortsett från det och jag har bara naturen att plugga på. Skönt.
Har provet på måndag som jag ska skriva, i Alkemi, vilket är ganska intressant men rätt svårt!
Hoppas på det bästa iaf :)
Nu måste jag fortsätta så jag blir klar nån gååång :D

wish me luck, pusssss!


tisdag

har nyss slängt i mig lite mat och förhoppningsvis så får jag lite ny energi snart! Sitter med religionen och skriver .. har inlämning och redovisning på torsdag. Usch! Inte min grej det här, är så sjukt trött.
Imorgon är det studiedag, fan vad skönt tänkte jag men insåg sen hur mycket jag måste få gjort. Om jag gör det mesta idag på religionen så behöver jag bara läsa natur imorgon. Hellre det än båda. Då kanske jag kan unna mig lite tid med något annat. Det är ju löning imorgon också! Det betyder även att det ska betalas räkningar, tyvärr.. sen är det ju dags att börja köpa julklappar och sånt. Visst är det mysigt att handla julklappar och gå och ta en julfika, men det är ju så drygt att trängas med alla människor som är som galna!
Sen är jag rätt orolig för vad som hände med snön? Det är slutet av november och det har inte varit en riktig snöstorm än. Jag skulle vilja vakna upp en morgon och dra upp persiennerna och se hur vitt det är överallt. Jag lovar att den dagen är på julafton.. så länge det är snö på Julafton så funkar det.
Och jag minns förra julen så väl... minnen.

nu måste jag fortsätta skriva.

pussi


jag orkar inte!

snart räcker det .. som om jag inte har annat att tänka på?
maybe it's just not worth it

Cold case love

On my roof
Dark & I’m burning a rose
I don’t need proof
I’m torn apart & you know
What you did to me was a crime
Cold Case Love
& I let you reach me one more time
But that’s enough

Your love was breaking the law
But I needed a witness
So pick me up when it’s over
It don’t make any difference
Will it ever be solved
Or am I taking the fall
Truth was there all along
Tell me how did we miss it

We opened up a cold case love
& It got the best of us
& Now prints, pictures & white outlines
Are all that’s left at the scene of a crime
Of a cold case love

Should’ve investigated
But love blinded eyes
Couldn’t see (no)
& Then I tried to cage it
But your love ain’t the kind you can keep
Release me now cause I did my time
Of this cold case love
My heart’s no longer cold & confined
I’ve had enough

Your love was breaking the law
But I needed a witness
So pick me up when it’s over
It don’t make any difference
Will it ever be solved
Or am I taking the fall
Truth was there all along
Tell me how did we miss it

We opened up a cold case love
& It got the best of us
& Now prints, pictures & white outlines
Are all that’s left at the scene of a crime
Of a cold case love

We lost our way
Took this too far
Now I’ll never find the pieces of my heart
We’ve lost enough
Looking for a truth
That was here all along

40 grader

feber hit och dit.. jag orkar inte mer!! hade hög sänka idag hos läkaren men mer än såp var det inte, och det var bara en vanlig influensa tydligen eller en vanlig infektion. Jag fick inte ens göra ett influensaprov. Hade varit bra så man fick veta om man hade det eller inte, men nej det var tydligen inte nödvändigt. Han sa att med vila,vätska och mat så kommer jag snart vara på fötter igen. Och jag ska vara så stilla som möjligt.
Har gått ner 2 kg också på två dagar, så vi får se hur det fortsätter. Men jag har varit så illa så jag har inte druckit eller ätit något, bara sovit. Och det är väl det man gör när man ligger med 40 graders feber? iaf jag ..
nu tänkte jag gå och sova.. ska bara ta lite nässpray, ipren och cocillana innan jag somnar.. med lite morfin i kroppen så blir allt toppen.. hög blir man.

Nu ska jag drömma mig bort, hoppas jag får sova hela natten.
Godnatt!


har inte tid!

jag förstår inte.. varför. Hur lyckas jag? Jag har legat och frusit hela natten och hela dagen i skolan igår ocksp förresten , och hos frida.. jag vaknade strax innan 5 imorse ich mådde så jävla dåligt. Dyngförkyld och 39,8 graders feber. Helt stekvarm men jag frös som aldrig förr. nej fyfan säger jag bara! Länge sen jag hade sån hlg feber.. nu har jag tagit massa tabletter, sovit hela dagen och knappt ätit något.. usch
ska försöka se en film nu innan jag somnar och febern kommer tillbaka. Känner att den är påväg, nu börjar det bli riktigt varmt:( om jag orkar så skriver jag mer sen .

xoxo


hann jag bli frisk?

nej. Feber hit och feber dit.. fan vad jag mår dåligt. Har tagit ipren men det har inte hjälpt så värst mycket.. och hosta har jag börjat göra också , helt oavbrutet vissa stunder!  Såhär har jag gått hela dagen och jag orkar inte.
Har kämpat med matten ändå, frida har hjälpt mig och nu förstår jag lite mer, tack. Dock är jag nervo inför provet imorgonbitt 8:00 ... hoppas jag klarar det. :/
Sen har jag ju mitt svenskatal imorgon också .. så jag måste vänta till 14:45 innan det är dags för det.. hoppas jag känner mig lite bättre då och kan prata utan att hosta som jag vet inte vad.
Ska läsa igenom mitt PM lite nu sen skicka iväg det till min lärare sen ska jag öppna matten igen , om jag orkar.. håller på att somna.. funderar på att sova på soffan inatt, bara somna framför tvn och sen vakna lätt och sen kör pappa mig till skolan.
Haha mamma försökte tvinga mig ta hennes bil imorgon, men jag orkar inte köra .. haha usch

nu har jag precis ätit klart min GBglass med jordgubbssmak och nu ska jag göra det jag absolut måste göra, sen äre sova som gäller! Fan vad jag vill blir frisk!!
 :(

xoxo


matte plugg

ja , det här med matte är inte min grej . Men jag har ändå kämpat och pluggat sedan kvart över 8 imorse och nu förstår jag en del måste jag säga! Pappa körde hit mig, skönt som tusan.. var så otroligt trött imorse så jag hade säkert somnat på bussen eller tåget. Lika bra att åka bil!
Nu har jag lagt ifrån mig matteböckerna en stund, ska försöka göra en psykologiläxa som jag missat. Känner att jag måste jobba ikapp nu , och det ska jag (:
Idag ska jag träffa Frida och vi ska plugga i princip hela dagen. Iaf ända fram tills vi har träning kl. 19:00 . Men eftersom att jag har så mycket plugg just nu och faktiskt känner mig sämre idag än igår, så kommer jag avstå från träningen den här veckan också.. möjligtvis att jag går ner på onsdag och skottar lite , men mer än så blir det inte:(
Och nu den här veckan så är det älvsjömässan också , torsdag/fredag/lördag. Jag ska jobba där på torsdag och sen lördag, men då kan jag inte så jag ska se om jag inte kan byta med någon och jobba på fredag istället. Det är dock lite krångligt så vi får se hur bra jag lyckas..

Bäst jag gör min psykologi nu så jag blir klar med nånting. Min lektion börjar ju som sagt inte för ens 12:10.

PS. JAG FRYSER!

filmsöndag

Ja , det blev till att hrya film, faktiskt tres stycken som min syster valde ut. Det blev Step up 2, The Breed och nån till , haha jag minns inte vad den heter. Vi såg båda förstnämnda och sen nu blev det för sent för att se den sista som jag inte minns namnet på :P Är sjukt trött.
Filmerna var bra och nu sitter jag här och ska snart sova.. Ska försöka gå igenom matten lite innan .. jag är såå nervös inför tisdag !  :/ Måste få godkänt. Bara måste. Annars är jag riktig illa ute..

Bäst att börja nu. Mer imorgon, puss och godnatt!


ojsing!

Ja, det kan man säga! Igår blev det inte mycket tid över för att sitta här, men vad gör det?
Kan bara säga att jag behövde gårdagen något rejält, det känns otroligt bra. Det är något jag saknat så jävla mycket. Vi åt först god middag och efterrätt som var vaniljglass och varma hallon, muums så gott! Sen åkte vi till några kompisar och förade lite,eller ja inte jag :D haha , men alla andra. Mycket trevligt var det och kvällen slutade på BJ och sen taxi hem.. Skämtar inte om jag säger att det var grymt att ta av sig klackarna när man kom hem! Sjuukt mycket dans ! :D Men det var värt smärtan alla gånger :)

Nu har jag precis kommit hem .. är sjukt trött. Det blev inte många timmars sömn inatt ;D Funderar allvarligt på att gå och lägga mig någon timme. Haha..

Har inga planer alls för dagen heller, så ring om det händer något. Annars blire väl till att chilla hemma eller nååt!
Kan ju vara bra skönt det också när jag vet hur mycket jag ska göra imorgon! :(

Aja, laaaaater


tja snygging!

Ja , idag är det fredag och det är skönt som fan! Somnade dock lite för sent igår än jag tänkt mig ,så det blev en redig sovmorgon istället för att åka med pappsen haha :P ! SO WHAT , I needed it
Skolan rullade på, hade 2 lektioner sen hemgång. Stannade och köpte en present till Sara också :) Och sen naturligtvis nässpray VUXEN MENTHOL. Vad hade jag gjort utan den? säg mig... god bless it!
Är hemma nu , ska äta mat snart sen åka till Emelie och sen ska vi till stan med hennes bror och hans flickvän.
BIOfredag :) Jaaa, I like it! Ska se 2012 och den är 2 h 48 min lång! God, jag kommer vara trött imorgon.. börjar nämligen jobba 9 imorgon. Jobbar till 15 sen ska jag hem och duscha fort som satan sen ska jag åååkaaa!

Middag nu , hungrar ihjäl . Snart tillbaaka ! PUSS


torsdag idag inte igår

ja så blir det när man är lite snurrig för tillfället... herregud . Jaja!
Skola idag för första gången på ett bra taag! Gick bra , kändes skönt att vara tillbaka men jag var inte med på idrotten pga att jag varit sjuk, men det funka. Måste ju tillägga att dagen började med en hyfsad försovning men som tur var hade pappa försovit sig också så han fanns nära till hands och kunde köra mig till skolan så jag var framme vid 8 :)
Efter skolan åkte jag,Amanda, Erika och Kim och gjorde våran marknadsundersökning och jag måste säga att  FAN vad alla studenter är upptagna. Undrar om jag också kommer vara det sen ? :S hoppas inte, för många var näst in till otrevliga. Well, det gick väl hyfsat iaf. Vi kommer säkert göra fler. Imorgon blir det ingen sovmorgon för min del, och inte för amandas heller för hon sover hos mig idag haha , men vi börjar 12:40 men jag ska vara där kanske 8 tänkte jag. Måste hinna göra klart våran aktivitetsplan som ska vara klar då och sen skriva lite mer. Något som jag också inte gjort idag av olika skäl om som vi gemensamt kom överens om att göra var att mejla rådgivarna imorgon istället, när vi fastställt det mesta.
Oj nu blev det virrigt haha. Men nu är jag hemma och vi ska snart sätta på en film. Men innan det ska vi göra klart våra psykologiläxor. Och sen plugga lite till och lite till .. sen blire film ! ;D
Och ska försöka med en hyfsad tidig sänggång men nu vettefan ,klockan är ju halv 9 :P aja , vi får se vad klockan blir. Det lär ju komma upp på tapeten imorgon.

Puss sålääängeråå :D


torsdag

haha måste bara säga att mitt ögonbryn rycker just nu! känns askonstigt :D

Jaja , under dagen har jag pluggat . Är nu officiellt helt klar med mitt tal och det känns sjukt bra! Och efter allt pluggande så blev det en dusch och sen middag innan jag åkte hem till Sophie och hade det roligt :)
Hon, jag och Lina ska göra en sak nästa vecka som vi planerade lite inför sen så när vi skrattat en bra stund så gjorde vi i ornding oss för att åka till samlingen 20:00. Vi åkte lite tidigare i hopp om att coachen skulle finnas på plats så man han ta ett snack , men nej så vare ju inte. Det blev efter träningen istället :)
Jag var inte med idag på grund av att jag varit sjuk, men om en vecka är jag tillbaka igen :D längtaar!
Där satt jag och kollade på under träningen , men det var ganska underhållande ändå måste jag säga! (;
Nu är jag hemma, planerar lite inför morgondagen samtidigt som jag försöker vika in mina kläder i garderoben.. ja men det går bra.

Imorgon är det skola som gäller och jag måste säga att jag tycker det är skönt. Börjar 8:15 så jag åker med pappa imorgon ganska tidigt så hinner jag fixa lite saker innan. år en gansk anormal dag, slutar väl 15 eller nåt, sen efter det ska jag och Kim åka och göra en marknadsundersökning till vårat UF :) Hoppas att det kommer gå bra och att vi får någon hjälp utav den !;D men det tror jag nog! Som VD för företaget ska jag också mejla våra rådgivare för att boka in ett möte och jag ska också försöka styra upp litenu när jag varit borta ett bra tag.
Snart är vi back on track igen tjejer!  (:

Sen blir det till att åka hem och plugga lite matte! Måste nöta som fan nu innan provet på tisdag. Matte är inte min grej och C kursen tycker om mig lika mycket som jag tycker om den.
Så vi får se hur det går, jag ska göra mitt bästa.

Nu ska jag slurpra upp mitt otroligt gröna té och gå och borsta tänderna sen äre bums i bingen!

Godnatt  PUSS .


It hurts me too.


Godmorgon Sverige

Idag är en ny dag, mitt humör är inte på topp men mycket bättre än igår. Drömmar är ju något som kan påverka något fruktansvärt mycket, vilket jag märkt nu på sista tiden när jag drömt så sjukt mycket. För det mesta är det samma sak, men ändå. Man får sig ju en funderare ;P
Vaknade för 2 timmar sen, ringde och fixade min ledighet på söndag, men jag var tvungen att jobba på lördag dag istället några timmar. Men hellre det och så är jag ledig på söndag!
Jag längtar så sjuukt mycke till lördag :) Kommer bli en awesome kväll, känner det på mig!
Så jag jobbar typ 9-15 på lördag, sen blir det hem och duscha och fixa sen dra! :D
Oh det är något som kan få mig glad just nu:D bara tanken vettu :D

Jaja, jag ska försöka kämpa lite nu med pluggandet. Har ju kommit efter sjukt mycket nu när jag varit sjuk.. konstigt känns det. Har aldrig varit efter förut och nu vet jag att ag har 3 prov att göra på samma dag.
Det känns ju bra?
Börjar bli lite frisk nu, så imorgon blir det skola iaf. Ska faktiskt bli skönt. Har tröttnat så mycket på att bara ligga hemma och inte kunna göra ett piss. Ingen träning inga kompisar inget alls, har varit helt däckad.. Men nuså:D

Som sagt eftersom att jag varit sjuk så har jag inte haft ork att plugga , så efter ligger jag, och nu ska jag göra klart mitt tal tänkte jag i Svenska som vi skulle hållt förra veckan, sen igår och sen idag :P
Men först ska jag gå och kolla posten med hunden och se om jag fått mitt paket jag beställt från Nelly :)

Hoppas! Det är det jag gör när jag är sjuk , haha ..

Laaaaaaaaater


Yesterday

I just can't believe you're gone
Still waiting for morning to come
Wanna see if the sun will rise
Even without you by my side (ooh yeah)

When we had so much in store
Tell me what is it i'm reaching for
When we're through building memories
I'll hold yesterday in my heart, in my heart

Chorus:
They can take tomorrow and the plans we made (plans we made)
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know (no no)
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away ,but they can never have yesterday

You always used to stay
I should be thankful for everyday
Heaven knows what the future holds
Or atleast how the story goes (but I never believed them 'til now)

I know i'll see you again i'm sure
No, it's not selfish to ask for more
One more night, one more day
One more smile on you face
But they can't take yesterday

Chorus:
They can take tomorrow and the plans we made (no no)
They can take the music that we'll never play
(they can take the music that we'll never play)
All the broken dreams (oh, my broken dreams)
Take everything (take everything)
Just take it away, but they can never have yesterday (oh oh oh)
They can take the future that we'll never know (we'll never know)
They can take the places that we said we would go (huh oh oh)
All the broken dreams (all the broken dreams)
Take everything (take everything)
Just take it away, but they can never have yesterday

I thought our days would last forever (but it wasn't our destiny)
'Cause in my mind, we had so much time
But i was so wrong
Now i can, believe that
I can still find the strength in the moments we made
I'm looking back on yesterday


Förbannad och ledsen

Jag orkar inte se dig i ögonen mer. Jag orkar inte med ditt sätt att bete dig på. Jag kan inte någonstans förstå hur du tänker när du gör som du gör. Vad är du rädd för? Det finns inget att vara rädd för. Hur många gånger vill du att jag ska säga det? Jag älskar dig och jag vet. Ja, jag vet. Vi vet båda två hur det ligger till, och vi vet båda två hur bra det skulle vara om det blev så som vi ville innerst inne. Men något är ivägen. Något oskyldigt och mycket sårbart. Något jag tycker så synd om. Jag kan inte med hela mitt hjärta förklara hur jag känner, men jag försöker och varje dag gör jag mitt bästa. Jag har vägrat ge upp för jag vet hur det var och jag minns det som igår, men samtidigt känns det som att du är så långt borta och jag saknar dig som aldrig förr.
Du vet precis vad jag menar, jag vet att du känner det i ditt hjärta också.

Hur det bara pirrar i magen när man ser varandra och den där otroligt varma och glada känslan som bara fyller kroppen med kärlek. Jag vet att du minns.
Du får inte ge upp, du måste förstå .. :/ Jag vet att det inte går att sluta tänka. Men skärp dig och var lite realistisk för en gång skull! Snälla , om du inte gör det för min skull, gör det åtminstonde för din egen.

När ska det här ta slut? Känns som att en evighet har gått..
Vet inte ens vad jag ska skriva, allting bara snurrar i mitt huvud.. fan
Jag vill inte mer! Orkar inte hålla på såhär , det är så fel ..
Jag vet inte om jag känner dig längre.. du är så förändrad. Känner du det inte själv?
Om du ser tillbaka , så skulle ditt "jag" aldrig får existera idag, aldrig någonsin.
Hur kan det då vara som det är? Kan du inte bara göra det som är rätt?  Nisse.. det är är bara så crap och fel som det kan bli. Tillsammans kan vi ju göra det rätt och så sjukt jävla bra! Våga tro, våga chansa..
Someone once told me you have to choose what you win or loose, you cant have everything.

Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, oh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side, Watch this life pass me by


Jag tvekar inte en sekund, jag vet vad jag har och jag vet att jag älskar det mer än något annat!




Rubrik?

nej inte idag ! Idag mår jag bättre , men har huvudvärk och halsont fortfarande.. skitgrejer.
Men snart är jag frisk igen och då äre träna träna träna som gäller:D Är så sjukt taggad!
Saknar innebandyn som fan! Måste återhämta mig lite först innan saker är bra igen, och allting tar ju sin tid.
Hur som helt, idag så sov jag till 12:30 ungefär , så sjukt jävla skönt. Behövde verkligen dom där timmarna! Har kollat lite på tv och plattat mitt hår. Ska snart klä på mig och plugga lite tänkte jag. Får inte vara lat nu bara för att jag är sjuk, nej det har jag inte tid med.
Sen blir det middag och sen ska jag ner och kolla på Vangens match tillsammans med Sophie och Carro :)
Efter det blir det hemgång och sen vet jag inte vad jag ska göra.
Mer senare jöö (: puss!


ja

sjuk igen , eller ja fortfarande. Trodde jag höll på att bli frisk men nej så var det inte tydligen.
Har fortfarande feber och huvudvärk, halsont och snuva.. var hos läkaren idag som tydligen konstaterade att det inte var mer fel på mig än en vanlig infektion och förkylning. Så jag får väl ta det, och blir det inte bättre så går jag tillbaka..

dunk,dunk... dags för en ipren och fortsätta glo på tv..
blir hemma imorgon också..fan.


tillbaka på ruta ett

Nu är jag sjuk igen .. har feber och fick gå hem halv 1 idag istället för 15 . Somnade direkt när jag kom hem och vaknade för inte så länge sen av att det var middag .
Har knappt aptit heller och jag har ont i hela kroppen.. Ska till läkaren imorgon och ta prover för att se vad som är fel och sen ska jag vaccinera mig. Måste bara kolla upp ett datum.
Har tagit ipren men huvudvärken är kvar, likaså febern.. sick.

Jag har redan missat massa i skolan , måste jag missa mer... jag har inte tid!
FAN

Helgen har bestått av jobb iaf, trots att jag varit lite sjuk, hann ju aldrig bli frisk innan det var dags igen.. sen igår efter jobbet så träffade jag några nära och kära som jag saknat så mycket, och vi åt god mat och mös under kvällen. Något jag saknat så otroligt mycket.

Nu ska jag se om jag kan göra något kul på vår X-BOX annars blire till at hyra film .. orkar inte röra mig.
Har säkert någon infektion i lederna, det gör så sjukt ont.

Puss på din kind


oj

tiden drar iväg, nu måste jag sova! Ska upp snart juu .
Ja , jobb imorgon 7-16 , hejja mig!

Nu känns det lite bättre.

Goodnight peeps ,I like you a lot


pluggis

Ja, i pluggis sitter vi nu. Försöker få struktur på vårat UF nu och förhoppningsvis så går planeringen bra!
Måste kolla efter en dag jag kan göra marknadsundersökningen som vi ska göra. Vi ska göra den allihop , men eftersom att vi har olika fritidssysslor så har alla inte tid på samma dag så det är lättare att göra det när man kan.
Så det måste jag kolla upp:)
Har Religion 14:10 i en timme , sen blire möte och sen hemgång vilket är typ awesome.
Är sjukt trött och har haft huvudvärk heela dagen.. tog nyss en ipren för jag stod inte ut längre :P så snart börjar den verka hoppas jag ..

Fredag idag, och det är studentfest ikväll på rilles men jag vet inte om jag orkar gå. Har sjukt mycket plugg att göra över helgen och jag är inte helt frisk än. Så vi får se hur jag känner mig ikväll. Det blir nog till att stanna hemma tror jag. Börjar 7 imorgon och slutar 16 så det blir en lång dag.. Jobbar 7-15 på söndag också.
Men det är kul att jobba, sålänge man är frisk så :)

Nej nu blire Religion och vi har precis börjat arbeta med Buddismen, intressant.

Slängpuss och vi hörs sen!


haha

snurrsnurr, tänka sig att när jag ska gå in på facebook så skriver jag alltid fejan och kommer självklart till något helt fel. Hah , hur kan jag göra fel varje gång? Vad är det omedvetna relflexer man har?:P
Snart kommer Amanda och vi ska se på en, vad jag tror och har hört är en väldigt obehaglig film!
Igårkväll efter allt jobb under dagen så drogs den här filmen på av en snubbe som laddat ner den på datan eftersom att den inte kommit ut än på bio. Har för mig att den gör det nästa vecka eller nåt sånt. Jag, helt ensam med några snubbar gled runt och letade efter alla andra som självklart satt knäpptysta och gömde sig bakom täcket i något rum så vi kunde inte höra dom och vi kunde inte hitta dom någonstans! Och ingen svarade i mobilen heller..
Så ja , den missade jag . Så idag ska jag se den , och det är så spännande! :O haha

Filmen heter Paranormal Activity och handlar om ett ungt par som flyttat in i ett nytt hus i San Diego och det förekommer sjukt mycket paranormala saker. Tror att det är en demon i huset , men jag vet inte. Hörde att det var helt brutala saker iaf som hände och att döma från trailern så håller jag med.
Man kan se trailern på youtube. Det är bara att söka på Paranormal Activity så kommer det upp :)

nu ska jag springa och fixa saft, snart är mitt sällskap här.
Oj, måste skicka in religionen först !


Puss och godnatt hoppas alla haft en awsm thursday!

jag vinkar ett kallt hejdå

Glöm bort det jag gjort,glöm bort alla minnen.
Glöm vem jag var och bränn alla bilder.
Glöm allt jag sa , glöm bort hur det var.
Glöm alla saker som var typiskt jag.
Glöm bort det jag gjort, glöm bort alla minnen.
Glöm bort mitt namn så allting försvinner.
Glöm allt jag sa, glöm bort hur det var.
Glöm alla saker som var du och jag .

timme efter timme..

ja, så sitter jag kvar här. Pluggar fortfarande. Det ärså sjutk svårt och det kräver verkligen tid och eftertanke.
Det går inte att bara skriva något, utan man måste verkligen tänka efter. Nu har jag inte så jättemycket kvar, men ändå en del om man säger så.. men det mesta är gjort. Sen måste jag skriva ner källförteckningen också och allt sånt. Men jag kom på en grej. Eftersom att jag åker iväg imorgon till Nynäshamn och sover kvar, hur gör jag då med inlämningen? Ska jag skicka in den ikväll då tänkte hon?
Annars ska den vara inne 11:59 tydligen senast, på dagen på torsdag , men då är jag ju inte hemma och har knappast tillgång till en data då.. Om det är så, så betyder det att jag måste skriva klart allt idag! :/
Skit. Nu ska jag äta lite middag ,sen i hopp om att ha fått lite ny energi av det så ska jag försöka skriva så mycket som möjligt. Sen måste jag kämpa och åka och handla en snabbis..

Mer ikväll. Nu mat. Puss!


nisse

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth


pluggplugg

jag är sjuk , ja , men på bättringsvägen.. tack och lov!
Men det gör ingen skillnad, för jag måste plugga likförbannat ändå! Och jag vill inte, har ingen ork..
helt sjukt. Sitter här med tusen papper och böcker om de motoeistiska religionerna och försöker göra mitt fördjupningsarbete någolunda bra. Men jag kommer verkligen ingenstans!
Jag behöver ny energi! Ge mig!


<3

Why...
Do you always do this to me
Why...
Couldn't you just see it through me
How come
You act like this
Like you just don't care at all
Do you expect me to believe
I was the only one to fall

Hey...
Listen to what we're not saying
Let's play...
A different game than what we're playing
Try...
To look at me and really see my heart
Do you expect me to be-lieve
I'm gonna let us fall apart

I can feel I can feel you near me
Even when you're far away
I can feel I can feel you baby
Why...

It's not supposed to feel this way
I need you I need you
More and more each day...
It's not supposed to hurt this way
I need you I need you I need you
Tell me



:(

satans sjukdom!! Vill inte mer nu .. min huvudvärk vägrar försvinna! Aj....
Allt ger mig huvudvärk nu.
I need you more and more each day.

frukost


Fincrisp med brie på
Färska ananas skivor
Mandarin och en banan
ett glas äppeljuice
en storkopp med grönt té

tack mamma!

RSS 2.0