:D


GRATTIS SANDRA GUSTAFSSON!

bejb




Rock ON!


:(

Med lite ny energi från igår så trodde jag att det skulle bli bättre. Men nej, nu vaknade jag istället och hade sjukt on i halsen och mitt huvud dunkar.. känns som att jag är förkyld också för att min hals är så svullen! Hur kan det bli såhär över en natt:/ usch jag har verkligen inte tid att bli sjuk!
Nu har jag ätit makrillsmackor och ska snart börja slurpa i mig  mitt kära gröna te som fortfarande är sjukt varmt.
Sen ska jag slänga mig i soffan och glo lite tv innan jag ska ta mig kraft och börja skriva mitt tal.
Hoppas iprenen gör susen snart, innan mitt huvud sprängs!

I need a hug. Crap

Puss sålänge :)

ARG!

jag blir så arg!
När jag tagit mig tid och skrivit en kort inlägg iaf om min dag och allt så ska jag bara lägga in en bild och allting hänger sig! Jag tänker inte skriva om allt .. fan ! :P blir så arg. Varför händer det alltid mig!?

detta har jag gjort idag
åkt bil hem
pratat skit med mamma i 15 min
haft möte med chefen angpende min utveckling på jobbet
skjutit upp planeringen för vidareutbildnng då jag har alldeles för mycket i skolan
jobbat 16-21
tagit en kaffe och snackat skit med Viktor och hans kompis som nyss varit på match
åkt hem
sitter här och försöker göra något bra utav det hela , men nej!

Nu ska jag sova , och det blir inga bilder!!

skitgrejer.


I want to see your true love

You took my hand
You told me it would be okay
I'm trusting you to hold my heart
Now fate is pulling me away, from you



Even if I leave you now
And it breaks my heart
Even if I'm not around
I won't give in
I can't give up
On this love


You've become a piece of me
Makes me sick to even think,
Of mornings waking up alone
Searching for you in my sheets


28 oktober

Hej hej!
Idag har jag gått upp tidigt och ätit en stadig frukost. Sen blev det en PW på någon timme och sen stannade jag förbi prinsessan som jag alltid hälsar på. Världens myshäst! Bilder kommer upp sen när jag är hemma :)
Hem och duscha sen blev det ut på jakt efter björn och tiger och det fick vi allt se. Brunbjörn,KA-björnar från Ryssland som är skitstora och sen Isbjörnar !!:D Awsm. haha , det var sjukt coolt att se dom i verkligheten istället för i en tvruta eller på foton :) Dom är sjukt stora, och gud så söta :P men ja , livsfarliga är dom också så det var stängsel upp till flera meter upp i luften. Inte för att en isbjörn kanske skulle få för sig att börja klättra , men ifall någon lite snorunge skulle hoppa över staketet och ta för sig. Man vet ju aldrig;)

Efter det så åkte jag och Morfar en stund, tankade upp min bil gjorde han också sen åkte vi hem och åt god middag. Det blev köttgryta, eller Kalops som man också kan säga . Efter det har jag bara tagit det lugnt och tittat lite på tv och pratat i telefon..  Det har varit riktigt bra väder idag också! Sol hela dagen!
Dock blåste det rätt kallt uppe i bergen, men det vare värt! :D

Nu ska jag titta lite mer här på datorn efter lägenheter och massa sånt skoj, sen blir det lite té som avrundning på dagen. Imorgon blir det hemfärd. Jobb också för den delen.

Puss sålänge , ring om ni vill hålla mig sällskap på den tråkiga hemfärden som jags ka utföra alldeles själv!


I miss you baby, I really do . It's sick..


27 oktober

ja, det var det. Nu är denna dag bortblåst, har bara varit här i två dagar och snart ska jag hem .. uscha.
Vill stanna längre, men samtidigt hem. Saknar dig massooor.. när jag vill att du ska hålla om mig och när jag behöver dig som mest,då finns du inte där. Vad är det som händer? ;(

Dagen började med en rejäl frukost, sen bar det av iväg och handlade mat till middagen och jag hittade lite saker som jag ska ha användningför i skolan. Awsm. Sen när jag kom hem så blev det en P-walk för att få igång pulsen sen joggade jag i ungefär en timme. Det var riktigt skönt! God middag och nu är jag riktigt mätt. Har druckit lite te också och nu äter jag lite nötter :) Gott!

Ska lägga mig tidigt idag för imorgon blir det Safari, här ska vi hitta björnar! Hejja Jossan!

Mer imorgon. Puss

Love


puuh...



If you never know truth you will never know love






borta från allt

isolerad mitt ute i skogen. Jag behöver det.
Är här själv och hälsar på min morfar. Behöver ventilera lite känner jag.
Kom fram runt 16 idag, det bjöds på god middag och och nu har vi bara tagit det lugnt hela kvällen. Superskönt
Har kollat på tv och pratat en massa samtidigt som vi har druckit te och fikat lite.
Imorgon ska vi åka och handla mat som vi ska laga till middag! Det kommer bli pasta med kräftor,musslor och räkor och sedan till efterrätt så blir det citromkräm med nötkrisp och granatäpple. Jag ser fram emot denna måltid måste jag säga! Jag har aldrig testat musslor , och jag är väldigt osäker på om jag kommer tycka om det men jag ska prova :)
Etfer det så ska det bli en joggingtur, eller om det blir innan middagen det beror på hur mörkt det blir. Här är det mörkt när det är mörkt, ingen belysning alls :P och jag är lite mörkrädd så jag ska springa när det är ljust!

Nu är jag tröttis, ska gå och borsta tänderna sen sova.. mer imorgon.

Jag tänker på dig. Sov gott


:/

Usch vad jag saknar mycket just nu ..

Imorgon rymmer jag hemifrån ett tag. Behöver komma bort från allt för några sekunder. Bara jag, och jag ska ta det lugnt och njuta. Måste försöka koppla av. Har ont överallt hela tiden just nu känns det som.
Mycket händer i mitt privatliv och jag orkar inte med allt längre. Det känns som att jag är så fylld med hemligheter och saker som jag bara inte kan hålla inne länge till. Jag säger förlåt, och jag menar det, men jag vet inte var jag ska ta vägen.
Det känns som att jag får ta all skit hela tiden, du tar ingen skuld och du tar inget ansvar.
Jag saknar ditt gamla jag. Vad hände?
Stor saknad och smärtsam sorg..

Hur kunde det bli såhär? med allt? Varför blev det såhär? Vad gick fel? Varför gick det fel?
Usch vad skit det här är. Allt är verkligen bara skit. Allt är så falskt det kan bli, ingenting är ärligt längre och absolut ingenting betyder något. VARFÖR
All this time .. varför.
Är det bara jag som mår dåligt över allt? Varför är jag den enda som tar åt sig? Vad är det för fel på dig? Såhär var det aldrig förr. Det vet både du och jag.
Och jag vet hur det känns innerst inne och jag vet att det inte är lätt. Men jag försöker och jag ger inte upp. Hur länge har jag inte kämpat? Frågan är bara hur länge jag kommer fortsätta så?
Jag älskar att älska dig när det är bra men jag hatar att älska dig när det är dåligt
 
och jag vet. Jag vet mer än någon annan.

Prata med mig istället för att låta det gå och bli värre. Det känns inte bättre för att man inte säger något och bara låtsas som ingenting. Det vet vi ju av erfarenhet.

Vill inte ha det såhär längre.


ojojoj, fullt upp!

Ja det kan man säga , igår var det en riktigt roligt kväll måste jag säga! Erika bjöd på god mat och vi förade lite smått innan vi gick vidare ut. Kul kväll , och jag hinner tyvärr inte säga så mycket mer för jag är riktigt stressad.
KOmmer att lägga upp lite bilder från igår, men inte just nu , eller idag .
Imorgon jobbar jag också , så imorgonkväll finns det kanske tid för det !

måste springa , kortis inlägg men det får duga for now!


HÖÖSTLOOOOOV


Puss&Kram


tröttis

nu räcker det. Jag lägger ner. Har suttit här i timmar nu.. min p-nap på 45 hjälpte inte så mycket heller!
Nu sparar jag och sen får jag skriva klart sen sista imorgon om inte annat.
har så mycket att göra imorgon.
Ska köra syrran till skolan och vara med henne en stund,sen ska jag till jakan och se om det finns något jag kan ha på mig imorgon kväll, sen blir dfet skola och en lektion sen eminarium. Efter det är det bråttom till Bålsta och ska möta upp Sophie en snabbis, sen äre hem,duscha och fixa allt! Sen ska jag se om inte pappsen kanske kan köra mig till Vällingby till Erika, det går säkert bra :)
Efter det så är det ju kväll såklart och vi ska ha som sagt kalasmiddag hos Erika och föra lite, försöka läxa upp henne så hon blir lite rutti på det här ;) Vi ska börja med det iaf , sen hur lång tid det ska att innan hon blir det , ja det avgör hon själv! Hahah :D
Sen är det jobbhelg osm väntar, jag jobbar 15-00 på lördag och typ 12-21 på söndag. Come Visit!
Sen äre looooooooooooov , fan vad jag ska njuta . Jag ska njuta så mycket jag bara kan ,för efter lovet så är allt i full rulle igen .. Blir en liten minisemester under lovet också , skönt . Jag ska också se till att skriva mitt tal i svenskan som vi ska hålla direkt efter lovet. Sen är det Matte C prov och Kemiprov, men det grejar jag ! 

Nu SOVA ! Godnatt :*

ååååh

detta plugg !! vill inte mer nu :P nu är jag hungrig! Och jag börjar få ångest inför imorgon .
Vad ska jag ha på mig? Vi får se om jag hittar något snyggt jag kan köpa! ska kolla.

Var är paaapi , jag är tröttis..

pluuggis ..

sitter i skolan nu , är helt slut och försöker plugga religion.. har iaf kommit igång nu ganska bra.
Har en del kvar men jag vet att jag kommer att hinna bli klar, så det är ju skönt. Ska sitta här tills 17 kanske , då kommer pappa och  hämtar mig sen är det bara hem och fortsätta plugga.. heela dagen och heela kvällen ..
om jag inte blir klar idag så ska jag tillbaka hit tidigt imorgon och göra det klart. Börjar 12:40 men UF sen har vi seminariet. Jaja , det blir bra sålänge jag minns vad jag ska säga. haha

Och imorgon fyller Erika 18! Så det blir kalasmiddag hos henne sen en utgång på ingång!
GRATTIS TILL HENNE !
Hon kommer bli såå glad över sin present, I know it !;) eller vad säger du Erika?

Nu ska jag fortsätta skriva lite... pussgurka på mig

VINST!

Ja , vinst säger jag bara! Vi vann med 2-1 , och det känns så jävla skönt! haha suuuuug
Det var en riktigt bra match, jämt hela tiden och jag måste säga att fan vilket bra försvar vi har, det måste vara en av våra starkaste sidor! Alla kämpade på skitbra och jag är så stolt över att vara en i laget. Vi har verkligen roligt tillsammans! Och Fia du gör ett awsm jobb som Capten nu när jempa är borta! :) great (Y)
Nu är jag sjukt trött. Sitter och småtiggar lite försiktig på lite naturgodis som jag har köpt med mig hem.
Ska sova när som helst, ska bara förbereda kläder inför imorgon osv. Sak nämligen vara på järfällamässan hela dagen som ambassadör för min skola, tillsammans med ett fåtal elever till. Det blir nog roligt :)

Innan dess ska jag dock ha pluggat maaaaassa religion,så pappa ska köra mig imorgon också till jobbet tidigt som fan, sen åker jag direkt buss därifrån till skolan så jag är där vid 7.30
efter det är det råplugg som gäller för min del. wish me luck

Sängen kallar! Pussis

love me or hate , you can never break me

läxförhör?

nej , det var ett prov med VG och MVG frågor. Kul , där satt den kände jag ! Nää , inte alls . Vi får se vad resultatet blir av den där, det känns som att jag bara flummade igenom allt.
Nu har vi slutat men jag sitter kvar och gör lite restuppgifter som jag har kvar i psykologin, ska sitta till 16 täntke jag . Frida slutar ändå då, så vi ska göra sällskap hemåt. Sen ikväll är det match!
Är så sjuukt taggad! Vi behöver en vinst! Ska ge allt, och jag hoppas att alla andra kännder likadant. Det är ju DEEEERRBYYYY

anyway, nu måste jag gå och hämta lite papper så jag kan bli klar någon gång!

mer sen .. om en stund kanske . om jag tröttnar, haha

PUSSÄÄ

Kul morgon.

Jag klev upp 6 och åkte hemifrån strax därefter med pappa. Han släppte mig på jobbet , jag tog en kaffe och plugga psykologi. Kände att jag behövde komma upp tidigt idag. Dock missade jag med min nya otur som jag fått, två bussar till Kallhäll station och sen inte nog med det så var tåget försenat och nu har jag kommit sent till min naturlektion och jag blir inte insläppt!!!

det var den dagen

Då är denna dag snart slut, och det är en början på en ny vecka och ett nytt humör.
Bedövningen slöppte precis innan träningen skulle börja , skönt det . Då kunde jag prata ordentligt i alla fall! Nu känns det dock som att jag kommer bli sjuk och få halsfluss för jag har lite småont bak i halsen , eller snarare på tungan men det kanske är från bedövningen eller nåt. Hoppas inte att det blir något, det vore så typiskt att bli sjuk till lovet.  Nu är jag sjukt trött och imorgon ska jag åka med pappsen, iaf till jobbet. Han släpper mig där sen åker jag buss därifrån direkt till skolan. Har psykolgiförhör imorgon på det biologiska perspektivet, ganska intressant måste jag säga! Jag tycker att psykologi är skitroligt!
Tänkte faktiskt sova nu, upp tidigt som sagt.
Sen imorgon är det ju DM match också mot Enköping, ska bli awsm! Innan dess ska jag ha gjort en del på mitt arbete i Religionen bara. Inget plugg, ingen belöning.


Godnatt ! PUSS

with no one to hold

This feeling's like no other
I want you to know

I've never had someone that knows me like you do
The way you do
I've never had someone as good for me as you
No one like you


tappat talförmågan!

Ja ,näst intill iaf .. haha
Sitter här nu , kom nyss hem från tandläkaren. Har borrat och fylld igen något utrymme typ , jag vet inte, det enda jag vet är att jag är hel bedövad i halva munnen så jag kan inte prata ordentligt. Svimmade också tydligen , men det minns jag knappt , haha. Jag och mitt låga blodtryck gör det inte lätt för folk att utföra sitt jobb! hih
Nu ska jag sitta mig och göra psykologiuppgifter och mejla in dom tänkte jag.
Vi får se hur långt jag hinner göra idag , sen resten avveckan så är det fokus på religionen faan.
Jag har ingen lust alls, det är så sjukt mycket. Inte nog med att vi ska ha seminarium så ska vi även lämna in en individuell uppgift på några sidor ... dataskrivet såklart. NEJ! Jag vill inte :(
Från ingenstans så känner jag mig skoltrött. Det är ju inte långt kvar nu , håll ut jossan! 
På tal om det , jag måste ringa ABC gruppen nu och seom jag kan ändra in mössa! Skit!
Nu måste jag ringa, skriver mer sen , PUSS!

nu räcker det.

Fullspcäkad helg. Jag är helt slut. Imorgon är det skola och jag har mycket plugg den här veckan !Heerregud.
Religionen är sjukt jobbig och sen har jag psykologiläxa också tills på tisdag. Den gör jag imorgon sen är det allt fokus på Seminariet vi ska ha på fredag .. åh kan vi inte skjuta upp det till veckan efter lovet .. :( usch!
Sa jag förresten att jag fick MVG på psykolgiprovet vi skrev, det gjorde mig glad måste jag säga :) Tänk om allt kunde gå så bra..
Hade match igår också, det gick inte alls bra. Vi förlorade med alldeles för mycket, närmare 1-11, värre har det inte varit. Jag fick spela 5 byten tror jag, så det var ju också jätteroligt. nej!
Imorgon är det träning igen så vi får se. Sen har vi DM också på tisdag tydligen mot enköping så vi får se hur det går också , hur mycket speltid man får.
På tal om imorgon så ska jag till tandläkaren också och laga en tand som jag inte har hål i?
låter ju rimligt,eller? Nej , men hon tyckte att det var bättre att göra det nu än innan man får hålet?
Jaja , vi får se vad som sägs imorgon om den saken.

Just nu känner jag mig väldigt frustrerad,arg och sviken. Det känns som att botten är nådd. Nu fungerar det inte längre, jag orkar inte mer. Hur kan du tänka som du gör och agera som du gör? Jag förstår inte.
Vänta bara, en dag kommer sanningen slå dig i ansiktet.

Tack för mig.


..

var går gränsen?


ventiliering

Vilket pissväder! Ja , tamefan hela dagen. Och för någon dag sen så snöade det. Vad är grejen?
Har nyss kommit hem från skolan. Pappa hämtade upp mig och vi åkte och köpte med oss mat från Mai Thai. Supergott, och nu sitter jag här och är jättemätt! Mums!
I helgen är det BP som gäller och det ska bli skönt faktiskt .. det var länge sen. Trots allt.
Jobbar 20-02 både idag och imorgon.

Imorgon har vi i damlaget dessutom kiosktjänst och det innebr att vi måste finnas där och jobba i kiosken och ha folk i secket mellan ungefr 9-18 , kanske lite längre. Så vi har delat upp tiderna och jag sitter med Sophie i secket mellan 13-15,Emilia och Lina tror jag det var jobbade med oss också under den tiden :) Sen har vi samling runt 16 sen är det match mot Storvreta som gäller! Jag är uttagen , och ser verkligen fram emot matchen. Ska göra mitt bästa trots min härliga skada.

För övrigt så mår jag inte sådär jättebra just nu , och det är synd för det går ut över skolan vilket jag verkligen inte vill att det ska göra! Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Det känns som att det har varit såhär länge nog och ingen förändring verkar ske så vad gör man då? Rymmer hemifrån?

Eller är det bara sånt man gör när man är liten? Är det något man gör när man är "barn" ?
Och när slutar man vara ett barn, vid vilken ålder? För jag tycker fortfarande att min mamma kan vara ett barn ibland och jag är hennes mamma. Ibland är det jag som måste säga till henne vad som är rätt och vad som är fel. Och det är inte roligt det heller må jag säga. Det känns som att jag börjar nå gränsen nu för vad jag verkligen klarar av och när jag inte orkar kämpa mer.
Jag saknar dig mamma och den tiden vi hade innan du blev sjuk. Jag minns det så väl, då allting var så bra.
Sen från ingenstans så brast allt och problem uppstod från världens alla hörn.

Sedan det hände, vilket var flera år sedan, närmare bestämt 1998 , så har precis allting gått utför.
Jag har försökt stått emot allt och jag har blundat för allt som varit jobbigt, för det som jag känt att jag inte klarat av. Jag har valt vissa alternativ och jag har valt att inte göra vissa saker, men jag har aldrig valt det här.
Jag har försökt göra andra saker hela tiden, försöka sysselsätta mig så att det onda inte skulle ta över. Jag fokuserade mer på skolan än någong gång tidigare och det blev en stor del av mig. Mitt fokus höll sig länge, och det gav mig anledningar till att gå hem till kompisar efter skolan och plugga gemenesamt, vilket det gör än idag. Trots att jag är 18 år. Jag började dansa när jag var 9, och det blev det roligaste jag kunde göra. Hade trningar flera gånger i veckan och jag trvides så sjukt mycket! Det var så jävla roligt. Liten och nätt så minns jag hur många tävlingar jag var på och hur många priser och pokaler jag vunnit. Jag var så glad, jämt.

Men jag märkte snart att min ilska och frustration börja gå ut över andra och framförallt min danspartner, trots att vi var ganska små. Detta ledde till att vi inte längre ville dansa ihop , och jag blev ensamstående, som man kan säga. Jag tog en paus, återgick till skolarbetet och jobbade ännu hårdare, satsade mycket mer och fick ännu bättre betyg. Jag höll mig på toppen och var klassens glada prick, lärarens favorit. Alltid så har det varit jag.
Det har blivit som ett skynke som fallit över mig och som ett skal som ingen kunnat knäcka. Inte ens jag själv.
Ännu idag har jag användt mig av detta skal, som ett skydd för bara mig. En hemlighet som bara jag vet om.

Det kom en tid då saker och ting blev jobbigt igen, och jag hade inget att göra på min fritid. Jag började spela innebandy när jag var kanske 13 år, på senhösten. Det blev min nya hobby och flera från min klass spelade.
Jag ersatte dansen med innebandy, och det blev bättre igen. Så mitt liv bestod mest av innebandy och skola just nu skulle jag kunna beskriva det. Det var det enda jag gjorde.
Innebandy är så sjukt roligt, och jag lär mig något nytt varje träning och match.

Jag spelar fortfarande innebandy och har tagit mig från ett F-91 lag till ett damlag som spelat i division 3 men som nu har gått upp i division 2. Måste erkänna att jag ä'r så sjukt stolt över att få spela i detta lag med såna fantastiska tjejer! Jag har superkul varje träning!

Jag vill inte sväva iväg nu så jag ska försöka avrunda. Om jag ens kan, det känns faktiskt konsigt att bara avsluta nu när jag berättat så mycket. Eller ja , en del. Men jag vet itne mer vad jag ska säga nu. Det var bara skönt att skriva av sig. Mer kommer en annan dag.

Nu tänkte jag gå och fixa lite tills ikväll och imorgon , sen ere jobb som gäller!

Nås på mobil självklart! Puuuss





hihuehueh

ja men typ så . Skola idag , och dagen har gått fort. Har fått lite gjort faktiskt känner jag. Skönt!
Väl hemma så åt jag middag med mamma och sen såg jag lite på tv, bland annat Las Vegas som är en sjukt bra serie men jag hinner inte se så mycket, så jag får nöja mig med det jag väl ser ! :D haha
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så ska jag sno hennes bil och åka till hallen tänkte jag .
Jag ska försöka vara med på träningen iaf , jag kan ju trots allt gå nu relativt bra. Sen om löpningen går lika bra , ja det får vi se ikväll .. Jag ska vara försiktig , men fan jag är så taggad! :P

vi får se, nu drar jaaag typ!
Puss på kinden , eller nåt?

HEEEJ!

allt på en gång

håll i dig, här kommer min helg! haha
Fredags var jag hemma och tog det lugnt bara . Sjukt skönt inför lördagen som väntade med ett pass på 7-15 och vi hade FOR. Det gick bra:)
EFter jobbet så körde jag hem Sanna,åkte hem och fixade mig och drog sen tillbaka till kungsängen hem till Amanda för att fixa det sista innan vi skulle ta en afterwork öl i Jakan.
Det finns inte så mycket mer "vettigt" att säga , eller intressant , haha för det som hände sen är det censur på.
Det spårade lite, tyvärr och ganska mycket bokstavligen spårade ur, så vi lämnar det just nu.
Sov 2,5 timme gjorde jag hos Amanda sen upp och jobba .. började 7 och slutade 16.
Halvt handikappad gick jag där på jobbet och led. Men men , skönt att sluta var det iaf , jajjemen!
Synd bara att jag  var så skadad att jag inte kunde spela match .. :( skit!
Men jag åkte med och såg matchen självklart, och jävlar vilken match det var! Vi spelade bortamatch mot Sten Sture och vi förlorade med 0-1. Det var en bra match , och den bestod av i princip kontringar hela tiden, men fan inga mål ;P men nästa gång då jävlar är jag med också! längtar !
Så det var vad jag gjorde hela söndagskvällen det.

Och idag är det måndag, skadad och trodde inte att jag kunde gå alls men det kunde jag . Så den tron fick mig att vara hemma från skolan men ändå kämpa mig till stan för vårat möte med Ung i vardagen som kommer att bi våra rådgivare i vårat UF-projekt som vi ska göra. Vi ska även starta en blogg där vi kommer att skriva om våra dagar och hur vi gör allt osv så det komemr bli roligt :) Vi håller just nu på att fundera ut ett namn, men vi får se hur det blir med den saken. EFter det så gick vi runt iu stan lite, åt mat och sne åkte vi hem. Amanda följde med hem till mig och nu har hon färgat utväxten på mig. SKÖNT. Utväxt är bland det fulaste som finns, iaf när det är ganska mycket som jag nu haft ..

Nu ska vi två göra inlämningsuppgifter i psykologi och sen sova , men innan det så ska vi gå och tvätta av sminket. Eller ja typ nu . Så godnatt så hörs vi imorgon;)

Pusspusspusspusspuss


13:44

Psykologiprovet är över, det gick bra. Hoppas på det bästa men eftersom att jag missade att skriva på 2 g frågor så kanske jag inte får MVG , attsingen. Men det blir bätre nästa gång!
Efter det så käkade vi lite lunch i skolan, och det var faktiskt jättegott. Det var någon köttfärslimpa med potatisgratäng och massa goda såser till , smaaarrens!
Nu har vi UF tid och vi har precis skrivit klart vårat samarbetsavtal, och på måndag ska vi på mtöe så det går bra nu.
EFter det här så har vi religion. Slutar 15:10, sen är det det klassiska utvecklingssamtalet som väntar, pappsen ville vara med så självklart får han det. Har inget att dölja ändå, så det blir kanske inte så intressant .
Sen ska han köra mig till jobbet, jag jobbar 16-20 sen ska jag hem och ta det lugnt..
Det blir en hetshelg känner jag, mycket att göra..

och jag väntar på ett samtal , men det verkar inte komma heller..

nu ska jag gå till cafet med Erika, skriver mer sen. Puss

;/



När nostalgin tar över


jippi

eller inte. Mådde inte alls bra idag, så jag var hemma från skolan tillen början sen tänkte jag kämpa mig till skolan för att inte missa marknadsföringen men jag kommer dit och får höra att vi kan plugga hemma..så jag har åkt hela vägen i onödan. Säg inte att oturen är påväg tillbaka!
Stannade en stund i skolan med Amanda , sen begav vi oss.
Nu är jag hemma, ska städa mitt rum så mycket jag hinner iaf innan mamma behöver min hjälp att bada hundarna och så . Nu ska jag skynda och hinna plocka undan det mesta iaf, sen blir det till att damsuga och så imorgon då kanske. Juste jag jobbar ju imorgon också .. 16-20 . Kort och bra. Sen blir det hem och mysa, sen jobbar jag 7-15 på lördag och 7-16 på söndag. Jajemen! Imorgon ska jag skriva mitt psykolgoprov också , jag måste få MVG .. bara måste . Inget annat duger ;P

nu måste jag sätta igång, puss så läänge !



Hur tänkte du nu

juste!

haha , gårdagens ord måste vara : brajmasa!


Vet ni vad jag menar när jag säger så?

haha

otursdag,svar ja

Amanda ställde alarm på 7 imorse,vi vaknade men snoozade en gång, men nej då ringer hennes mobilalarm inte för ens halv 9 , då vi planerat att gå hemifrån. Panik, ja det fick vi , så upp med laptopen och in på hotmail och slängde iväg ett meddelande till min mentor. Jag berättade hur situationen var och att vi skulle bli så sena, och ja vi skulle ju skriva psykologiprov 9:10, det hade vi aldrig hunnit, och så frågade jag vad vi skulle göra. Hon sa att vi skulle komma till mentorstiden 11:15. Okej tänker vi , lägger oss och sover till 9:45, men vi kliver inte upp för ens 10, och stressar ner och äter frukost och springer till bussen vid 10:30.

Kommer fram till stationen och går ner till tåget, solen skiner och vi tänker att nu är oturen över, skönt. Men icke.
Istället så kommer tåget, vi hoppar på och åker till kallhäll. Sen innan tåget ens stannat i kallhäll så släcks alla lamporna och tåget blir helt tyst, vilket det normalt sett inte är när det ska stanna. men det liksom flöt fram, det var helt tyst. Vi stannar och alla sitter tysta, sen efter en stund så hör vi hur dom ropar i högtalaren att vi måste dröja i 15 minuter på grund av elfel. Ja, back on track eller vad säger man. Så ut ur tåget och tar första bussen till jakan, vilket blev 542:n. Kommer fram och sprinegr till svenskan som började 11:45 och ja, vi hann till den iaf för mentorstiden var ju tydligen 10:15 och inte 11:15... suck ;P
Vi hade svenska och vi lyssnade på allas tal om drömmar som egentligen skulle varit klart tills förra veckan , men nu är det så att alla inte riktigt förstår vissa instruktioner och det är något jag har lärt mig att leva med. tyvärr.
Eter det så slutade vi. Eller ja , jag skulle åka med Amanda så vi hann inte vara med på uppdragstiden så mycket, men vi vet vad vi gör.
Min mobil dör också självklart, inga batterier.. typiskt.
Pappa hämtar mig på jobbet, vi åker och handlar sen hemåt, sen packar jag för träning och sticker.
Under träningen hade jag så ont i halsen och i nacken , och jag börjar bli förkyld känner jag .. vill inte :(

Åh och när jag såg dig ville jag bara krama dig din björn! Nisse pisse päron , nej nu skaj ag inte börja igen.
Nu ska jag dricka upp mitt utsökta té och be lite till gud.
Puss på ljumsken min käraste vän, puuussss


The best I ever had




otursdag

idag har verkligen varit en otursdag.... berättar sen.

tuesday

ja, då var denna dagen slut. Nästan i alla fall! Ligger i Amandas säng och tittar på lite tv, och vi har precis smaskat på lite guacamole och nachos. Hemmagjord guacamole förstås! Så himla gott:)
Var som du kanske vet tidigt i skolan idag, om du tittade hit tidigare. Vi hade bara Natur B , konsitgt nog sen fick vi gå hem ;P jag åkte med Amanda till Karolinska för att ta blodprover sen åkte vi hem igen så det blev ett kort besök, men imorgon ska vi tillbaka igen. Åkte hem till Amanda hur som helst och pluggade psykologi, gjorde lite uppgifter och förhörde varandra. Nu ska vi läsa lite till sen blir det sova..

Godnatt, sleep tight


I loved you yesterday
I love you today
and I will love you tomorrow



(v)

I dont care what they say, I'm gona be with you
And i dont care what they do, I'm gona be with you
Ain't noone I can compare you too

tidig morgon

ja, uppe vid kvart i sex idag. Pappsen och jag åkte och åt frukost tillsammans, sen körde han mig till skolan så här är jag. Börjar 9.20 men jag ska försöka plugga lite psykologi tänkte jag, snart i alla fall. Är lagom trött just nu, sitter och spelar spel på min mobil för tillfället. Haha m , bra sysselsättning.
Tänker på det du sa, om att du nu är 2 minuter ifrån mig. Det svider lite när jag tänker på dig, för 2 minuter är inte långt. Men, ja vad ska lilla jag göra, snutte, som jag nu också blir kallad. Saknar dig iaf! haha

just nu spelas AKON- Be with you , måste säga att jag tycker att texten är riktigt bra.  Hoppas du hört den!
tralala , and noone knows ... you will never know what it's like to walk in my shoes

jaja , nu ska jag fortsätta spela lite, hörs sen . Pusse på dig då bubs



I'm gona be with you

Studiebesöket


















idag

      

Ja så såg dagens outfit ut. Blev lite stressbilder eftersom att jag hade bråttom till skolan tack vare min försovning ;P men gott sov jag iaf! Somnade glad faktiskt (: thanks to you.
Känner ändå att jag var lite dum igår, kände mig dum. Förlåt om det var så.
Saknaden är så stor att den stiger mig åt huvudet ibland.

Hur som helst så har dagen varit jättebra, jag åkte till skolan och mötte upp tjejerna vid tåget och vi drog in till Kungsträdgården, åt lunch och gick sedan mot vårat studiebesök. Vi var på den Judiska Församlingen , och jag måste säga att det är så sjukt intressant att sitta och lyssna sådär, eller är det bara jag som tycker det?
Jag lärde mig massor som jag egentligen kunnat göra genom boken , men det är inte lika roligt att läsa som det är att lyssna på någon som verkligen vet hur det är och hur saker och ting fungerar. Nej , men det var riktigt bra!
Nu känner jag bara sug efter att få gå och se på moskeér och annat skoj, nu när man ändå är igång menar jag :P

Efter det så gick vi skilda vägar och jag strosade runt en stund i stan och letade efter en jacka, men det gick inge vidare, så jag åkte tillbaka till jakan där jag så fint hade parkerat min bil och sen åkte jag hem. Kom hem och åt lite snabbmiddag, öppnade psykologiboken och läste lite. Sen blev det träning och det gick superbra bortsett från att jag nog har sträckt min höft eller rumpa, jag vet inte vilket, det gör bara ont överallt... :( Så bortsett från att jag knappt kunde springa så bra eller skotta ordentligt så gick det bra. Vi var dock inte så många där, tråkigt. Men jag förstår:)

Väl hemma så duschade jag och sjöng ltie för mig själv i duschen medans jag shamponerade mitt hår. Sen blev det två kokta ägg och enkopp grönt té. Blir det bättre efter träning? Mums, och jag blir så lugn av teét , jag verkligen älskar grönt te! Finns nog inget som slår det just nu. Slurp på det!
Försökte plugga lite psykologi också, förhörde mamma och pappa lite för att se vad dom kunde men det gick inte så värst bra , inte för pappa iaf ,haha! Sen kände jag att jag blev lite för trött för att fortsätta så jag väntar tills imorgon.
Nu sitter jag här, lyssnar på bra musik och slappnar av samtidigt som jag försöker få till det här. Jag ska lägga upp bilder från studiebesöket också, några bilder fick jag:)

Annars blir det till att lägga sig snart.. imorgon blir det tidig uppgång.

Puss o dröm sööööta drömmar



Jag älskar dig



..

nu träning , sen hem och plugga. Fan.
Kommer också update om dagen. BRB?
PUUUUUSSS


Here we come!

Ja, då bär det av mot stockholm för besök på synagogan!

Sjukt dåligt!

Ajsing vilken taskig update! Nu blir det skärpning!
Men dock måste ni ursäkat mig om jag inte orkar dra allt som hänt dom senaste dagarna. Är för trött och det har hänt för mycket ;P Men jag kan berätta lite kort iaf :)
Fredags så jobbade jag 17-03, kom hem efter 4 någon gång, möjligtvis 5.. Galet trött må jag säga! Somnade gott och drömde lite sjuka drömmar. Upp och hoppa vid 13, packa ihop skaer inför matchen och äta frukost. Matchen mot FBC Uppsala slutade 7-2 till dom, och fan vilken bra match det var! Vi var jättebra, men vi måste nog göra något utöver alla träningar och få upp sammanhållningen till MAX! JA, det ska jag se till att styra upp! (:
Efter matchen blev det rusningstrafik hem till mig, dusch och allt sånt skit, smink hit och dit kläder fram ochtillbaka och ut och in, sen körde pappa mig till Kungsängen där vi skulle ha en utekväll med jobbet. Jättetrevligt och det hela slutade på MP, trots att det inte var mina planer från första början och jag måste be om ursäkt för det. Puss på dig!
Sov hos Sanna och började jobba 13 idag , slutade 21 och nu är jag hemma.. trött och lite små förvirrad, men ibland är det skönt att tänka känner jag nu. Antar att det kommer och går helt enkelt:/
Har precis druckit upp mitt te och slängt av allt från min säng som inte ska vara där, och snart ska jag krypa ner..
Alldeles ensam, ja tråkigt måste jag säga:( uscha.
Ligger efter i skolan också , och jag ska ta tag i det snart . Inte just nu, men snart.
Har psykologiprov på onsdag som jag faktiskt ser fram emot, vi har prov på olika terapier och perspektiv:)
Imorgon ska vi till en Synagoga i stockholm, det ska bli riktigt roligt även fast den största delen av min kropp inte har lust alls, jag är så slutkörd. Men jag ska gå.

Nu måste jag krypa ner i min säng så jag får lite sömn.
Sov gott och glöm inte att jag älskar dig.


Even if I leave you now
And it breaks my heart
Even if I'm not around
I won't give in
I can't give up
On this love
Don't fade away


:(

 

You took my hand
You told me it would be okay
I'm trusting you to hold my heart
Now fate is pulling me away, from you


Even if I leave you now
And it breaks my heart
Even if I'm not around
I won't give in
I can't give up
On this love

You've become a piece of me
Makes me sick to even think,
Of mornings waking up alone
Searching for you in my sheets

Don't fade away..

I miss you too much



mjoo

hinner inte skriva om igår idag heller tyvärr, så det får väl bli imorgon om jag hinner. I värsta fall inte alls :P
Men nu ska jag fixa massa saker sen åka till jobbet... jobbar 17-03 idag.
Imorgon är det match mot FBC Uppsala, det ska bli roligt. (: Sålänge man inte ger upp så är det bra!
Sen på kvällen är det månadens öl som gäller med jobbet, så jag ska väl med på det också sen lbir det utgång och firande av Carro som fyller 18! Grattis bejb! <3

Nu måste jag kila, mer update måste komma imorgon.

Puss&kram



Jag saknar dig mer och mer..

...

herregud säger jag bara ... den här dagen kommer jag ta imorgon. För trött nu.
och jag har tänkt på dig hela dagen.. åkt förbi massa industriområden och sett dina leksaker som du älskar att leka med och köra.. uuscha på det här :(

puss på dig nisse

sooova

nej nu är jag uppe alldeles för tidigt och jag har till ooch med snooooozat lite . Nu måste jag skynda mig och göra frukost sen bär det av till stan.
Puss sålänge

RSS 2.0